Gyilkossággal is fenyegették már a magyar-német meccs gyalázatos bíróját

A holland bíró, Danny Makkelie nevét egy darabig biztosan nem fogjuk elfelejteni Magyarországon. Amit a holland bíró a magyar-német Eb-meccsen művelt, arra nem nagyon vannak szavak. Mi mégis megpróbáljuk most megmutatni a világ egyik legellentmondásosabb bírójának furcsa ítéleteit és megrajzolni a róla kialakult cseppet sem vidám képet.

Ursula von der Leyen új botránya akár az újrázásába is kerülhet

Sajtóhírek szerint politikai okokból halogatja egy, Giorgia Meloni olasz miniszterelnök számára kényes jelentés nyilvánosságra hozását Ursula von der Leyen, az Európai Bizottság elnöke. Mivel vezetőként pártatlannak kellene lennie, könnyen lehet, hogy ezzel lehetetleníti el újrázási esélyeit: ugyan lehet, Meloni emiatt végül beáll mögé, de az Európai Parlamentben már eleve csak egy gyenge többséget tud felmutatni.… Continue reading Ursula von der Leyen új botránya akár az újrázásába is kerülhet

Megható szavakat mondott Schäfer András a németek elleni vereség után

Marco Rossi, Szoboszlai Dominik és Gulácsi Péter is a játékvezető hibáját emelte ki a német válogatottól elszenvedett 2-0-s szerdai vereség után, de Schäfer András másik utat választott, amikor a vegyes zónában magyar újságírók előtt értékelte a második Európa-bajnoki csoportmeccset. Az Union Berlin középpályása megható szavakat fogalmazott meg.

Bárkiből válhat életmentő a pécsi orvoskar középiskolásoknak szóló nyári táborában

Második alkalommal rendezi meg a PTE Általános Orvostudományi Kar Orvosi Készségfejlesztő és Innovációs Központja a Vidéki Életmentő Nyári Tábort július 1. és augusztus 16. között, egyhetes turnusokban a pécsi orvoskaron, ahova olyan középiskolások jelentkezését várják, akik érdeklődnek az életmentés iránt és hatékony gyakorlati tudással gazdagodnának. A résztvevők szimulációs oktatás keretében nyerhetnek bepillantást az életmentés folyamatába.

Published
Categorized as Hírek, VAOL

Illés Akadémia: újabb siker

Szlovén csapatokkal küzdött meg az Illés Akadémia U13-as együttese, amely a tornagyőzelem mellett – Lengyel Ágoston révén – a legjobb játékosnak járó díjat is begyűjtötte.

Published
Categorized as Hírek, VAOL