MCC: negyedik osztályosok jelentkezhetnek

Élmény, közösség és hasznos tudás – mindezzel már azok az általános iskolai felső tagozatos szombathelyi diákok is gazdagodhatnak, akik felvételt nyernek a Mathias Corvinus Collegium (MCC) szombathelyi képzési központjának Fiatal tehetség programjába.

Published
Categorized as Hírek, VAOL

A Bayern kiejtette az Arsenalt, a Real Madrid jutott utolsóként az elődöntőbe

A Bayern München négy közé jutott a labdarúgó Bajnokok Ligájában, miután az idegenbeli döntetlent követően hazai pályán 1-0-ra verte az Arsenalt a negyeddöntő szerdai visszavágóján. Utolsóként a Real Madrid jutott négy közé a labdarúgó Bajnokok Ligájában, miután 1-1-es döntetlent követően 11-esekkel felülmúlta a címvédő Manchester Cityt a negyeddöntő szerdai visszavágóján.

Published
Categorized as Hírek, VAOL

Fiataloknak szóló kreatív pályázatot hirdet a Magyar Batthyány Alapítvány

A középiskolásoknak és egyetemi hallgatóknak szóló kiírás a Batthyány Lajos gróf vezette első felelős magyar kormány 1848. április 11-i megalakulásának 176. évfordulója, illetve az 1848–49-es forradalom és szabadságharc, valamint Batthyány Lajos gróf halálának 175. évfordulója alkalmából. A pályázaton való részvétel lehetőséget teremt arra, hogy a fiatalok saját látásmódjukon keresztül dolgozzák föl a 19. századi magyar… Continue reading Fiataloknak szóló kreatív pályázatot hirdet a Magyar Batthyány Alapítvány

Published
Categorized as Hírek, VAOL